vrijdag 2 april
Köhl bureaustoelen voor thuis
30% korting op geselecteerde modellen

Er lijkt geen eind aan te komen en in er wordt al zachtjes gezegd dat thuiswerken 'here to stay' is. Maar ben je je thuiswerkplek ook zo zat? Gaat het zitten aan de keukentafel en op de keukenstoel of bank je tegen staan en krijg je last van rug, nek of schouders? Wij kunnen je helpen je werkplek beter te maken! Goed om te weten: werkgevers kunnen het verstrekken van een werkplekinrichting thuis fiscaal aantrekkelijk vergoeden via de WKR (werkkostenregeling). Zo is het inrichten van een ergonomische werkplek wat aantrekkelijker geworden. Want een slechte werkplek bevordert niet de kwaliteit van je werk!

Toon artikel
dinsdag 15 december 2020
WIJ ZIJN OPEN
Barendrecht is open, Rotterdamalleen op afspraak

Onze vestiging in Barendrecht is ondanks de lockdown gewoon geopend.
U kunt uw PostNL pakjes en brieven gewoon blijven aanleveren en ophalen.

Onze vestiging in Rotterdam is op afspraak geopend.
Wil u een afspraak maken of uw bestelling doorgeven, bel 010-4821365 of mail naar kw@vanrietschoten.com.

Lees verder
maandag 12 oktober 2020
Thuiswerkplek HomeFit©
Elegante thuiswerkplek en kast in één

Nu we meer thuiswerken is de vraag naar een meer permanente oplossing voor een goede werkplek zeker gerechtvaardigd. Helaas hebben we niet allemaal een ruimte beschikbaar. Met 105x30 cm is de HomeFit een mooie én elegante oplossing.

Bestel hem nu en ontvang een Bento Toolbox t.w.v. € 79,00 gratis!

Bekijk het filmpje bij 'lees verder...'

Lees verder
vrijdag 9 oktober 2020
Najaarsactie bureaustoelen
Be Brave - nu met € 185,00 extra korting

De Be Brave zit goed voor jong en oud door zijn uitgekiende zitting met stuit-uitsparing en iets aflopende voorzijde. daarnaast helpen de bewegende rug en innovatieve armleggers mee aan het comfort van deze bureaustoel.

Nu thuiswerken het nieuwe normaal lijkt te worden zoek je voor thuis ook een goede werkplek. Daarom bieden wij nu de Be Brave aan vanaf € 419,00, onze normale webshopprijs is € 605,00 excl. BTW

Lees verder
vrijdag 25 september 2020
Van Rietschoten start met een buitenreclame campagne in Barendrecht

In Barendrecht zijn sinds kort 8 m2 grote digitale billboards te vinden. Op deze billboards is Van Rietschoten Office Point nadrukkelijk aanwezig met digitale buitenreclame. Je kunt zomaar een aantrekkelijk aanbieding voorbij zien komen!

Lees verder
woensdag 17 juni 2020
Nog sterkere samenwerking
Door uitbreiding porfolio Vepa x Drentea

Twee van onze merken (de twee bekende meubelproducenten Vepa the furniture factory en Drentea Future Office) gaan samen verder. Ze vermenigvuldigen slagkracht, delen kennis en bundelen vakmanschap in de overtuiging dat deze samen-werking veel goeds oplevert, voor de merken, de mensen, voor ons en de markt. Samen zijn Vepa en Drentea de enige kantoormeubelproducent die het complete assortiment in Nederland, dus lokaal, produceert.

Lees verder
zondag 10 mei 2020
MFP voor € 85,00 excl. BTW
Operational lease 36 maanden

Ben je op zoek naar een betrouwbare printer, wil je weten waar je per maand aan toe bent en heb je je liquiditeit nodig voor de groei van je bedrijf? Kies dan voor operational lease.

Lees verder
woensdag 6 mei 2020
Thuiswerkplek voor € 675,00
Zit-/stabureau en bureaustoel

Thuiswerken blijft tot 1 september de mores. Richt je thuiswerkplek in tegen een acceptable prijs zonder in te leveren op kwaliteit en ergonomie. De bureaustoel en de zit-/statafel worden gemonteerd geleverd op de plek die u wenst.

Lees verder