maandag 12 oktober
Thuiswerkplek HomeFit©
Elegante thuiswerkplek en kast in één

Nu we meer thuiswerken is de vraag naar een meer permanente oplossing voor een goede werkplek zeker gerechtvaardigd. Helaas hebben we niet allemaal een ruimte beschikbaar. Met 105x30 cm is de HomeFit een mooie én elegante oplossing.

Bekijk het filmpje bij 'lees verder...'

Lees verder
vrijdag 9 oktober
Najaarsactie bureaustoelen
Be Brave vanaf € 419,00 excl. BTW

De Be Brave zit goed voor jong en oud door zijn uitgekiende zitting met stuit-uitsparing en iets aflopende voorzijde. daarnaast helpen de bewegende rug en innovatieve armleggers mee aan het comfort van deze bureaustoel. 

Nu thuiswerken het nieuwe normaal lijkt te worden zoek je voor thuis ook een goede werkplek. Daarom bieden wij nu de Be Brave aan vanaf € 419,00 excl. BTW, onze normale webshopprijs is € 605,00 excl. BTW

 

Lees verder
vrijdag 25 september
Van Rietschoten start met een buitenreclame campagne in Barendrecht

In Barendrecht zijn sinds kort 8 m2 grote digitale billboards te vinden. Op deze billboards is Van Rietschoten Office Point nadrukkelijk aanwezig met digitale buitenreclame. Je kunt zomaar een aantrekkelijk aanbieding voorbij zien komen!

Lees verder
woensdag 17 juni
Nog sterkere samenwerking
Door uitbreiding porfolio Vepa x Drentea

Twee van onze merken (de twee bekende meubelproducenten Vepa the furniture factory en Drentea Future Office) gaan samen verder. Ze vermenigvuldigen slagkracht, delen kennis en bundelen vakmanschap in de overtuiging dat deze samen-werking veel goeds oplevert, voor de merken, de mensen, voor ons en de markt. Samen zijn Vepa en Drentea de enige kantoormeubelproducent die het complete assortiment in Nederland, dus lokaal, produceert.

Lees verder
dinsdag 9 juni
Canon voor € 59,00 excl. BTW
Canon Pixma MFP voor thuis

Thuiswerken moet ook leuk zijn. Met deze leuke gekleurde printers van Canon ben je aardig op weg! Profiteer nu van deze mooie aanbieding. Leverbaar in zwart, wit, roze of mintgroen

Toon artikel
zondag 10 mei
MFP voor € 85,00 excl. BTW
Operational lease 36 maanden

Ben je op zoek naar een betrouwbare printer, wil je weten waar je per maand aan toe bent en heb je je liquiditeit nodig voor de groei van je bedrijf? Kies dan voor operational lease.

Lees verder
woensdag 6 mei
Thuiswerkplek voor € 675,00
Zit-/stabureau en bureaustoel

Thuiswerken blijft tot 1 september de mores. Richt je thuiswerkplek in tegen een acceptable prijs zonder in te leveren op kwaliteit en ergonomie. De bureaustoel en de zit-/statafel worden gemonteerd geleverd op de plek die u wenst.

Lees verder