woensdag 17 juni
Nog sterkere samenwerking
Door uitbreiding porfolio Vepa x Drentea

Twee van onze merken (de twee bekende meubelproducenten Vepa the furniture factory en Drentea Future Office) gaan samen verder. Ze vermenigvuldigen slagkracht, delen kennis en bundelen vakmanschap in de overtuiging dat deze samen-werking veel goeds oplevert, voor de merken, de mensen, voor ons en de markt. Samen zijn Vepa en Drentea de enige kantoormeubelproducent die het complete assortiment in Nederland, dus lokaal, produceert.

Lees verder
dinsdag 9 juni
Canon voor € 59,00 excl. BTW
Canon Pixma MFP voor thuis

Thuiswerken moet ook leuk zijn. Met deze leuke gekleurde printers van Canon ben je aardig op weg! Profiteer nu van deze mooie aanbieding. Leverbaar in zwart, wit, roze of mintgroen

Toon artikel
zondag 10 mei
MFP voor € 85,00 excl. BTW
Operational lease 36 maanden

Ben je op zoek naar een betrouwbare printer, wil je weten waar je per maand aan toe bent en heb je je liquiditeit nodig voor de groei van je bedrijf? Kies dan voor operational lease.

Lees verder
woensdag 6 mei
Thuiswerkplek voor € 675,00
Zit-/stabureau en bureaustoel

Thuiswerken blijft tot 1 september de mores. Richt je thuiswerkplek in tegen een acceptable prijs zonder in te leveren op kwaliteit en ergonomie. De bureaustoel en de zit-/statafel worden gemonteerd geleverd op de plek die u wenst.

Lees verder