vrijdag 10 maart
Bureaustoel Giroflex 64 - 30% korting
Klassieker voor € 799,00 excl. BTW

De Giroflex 64 bureaustoel staat voor een voelbaar juiste zithouding. Technische perfectie en wetenschappelijk geteste ergonomie bieden de Giroflex 64 bureaustoelen optimale ondersteuning in elke zitpositie. Inmiddels een klassieker die niet meer weg te denken is uit ons assortiment.
Nog deze maand te verkrijgen as Black Edition met 30% korting voor € 799,00 excl. BTW

Lees verder
maandag 2 januari
Keuze tussen single of duo werkplekken?
Met Palmberg Crew-T heb je de volledige vrijheid

Denk je momenteel na over de aanschaf van zit-/stabureaus, maar weet je niet of je dubbele werkplekken of enkele werkplekken moet aanschaffen? Met de oplossing Crew-T van Palmberg ben je als facilitair manager volledig flexibel om eenvoudig te wisselen tussen een losse werkplek of een duo werkplek.

Lees verder
dinsdag 18 januari 2022
Mooie kasten voor een ordelijk archief
Januari is tijd om te archiveren

Het is januari archief maand. Bij Van Rietschoten gaan we aan de slag met het papieren archief. Ondanks de digitalisering. Welke tips en oplossing adviseert onze financieel manager?

Lees verder
vrijdag 27 augustus 2021
Shine like a diamond
50% korting op Mera Diamond

Beleef de kunst van het zitten! Na zo’n lange tijd thuis te hebben gewerkt heb je wel een beetje elegantie op kantoor verdiend. Met de moderne diamantstiksels straalt onze Mera meer dan ooit tevoren. De twee-eenheid van ongekend comfort en een huiselijke look. Geen last meer van spierpijn als gevolg van langdurig zitten. Begin een nieuw kantoortijd-perk met Mera!
Optimaal voor kantoor, thuiswerkplek en vergaderruimtes.

Toon artikel
dinsdag 6 juli 2021
Markant Hybrid Home
Je huiskamer ombouwen naar kantoor én terug!

Thuiswerken vraagt een stevige aanpassing en creativiteit met ruimte. Markant heeft een nieuw concept ontwikkeld waarmee je je huiskamer en een oogwenk kan omtoveren tot een dynamische werkplek.

Niet iedereen heeft ruimte in huis beschikbaar om een vaste werkplek te maken. Met deze oplossing hoeft dat ook niet! De kast kan makkelijk worden uitgeklapt naar een zit/statafel.

Lees verder
woensdag 30 juni 2021
Efficiënt bestanden delen en gesprekken voeren
Samenwerken in Microsoft Teams

Gebruik je nog een lokale bestandserver of maak je gebruik van Microsoft SharePoint? Dit voldoet misschien niet meer aan je wensen. Gebruik je al Microsoft Teams? Per samenwerkgroep kun je een team maken. Dit kan een vast samenwerkverband zijn zoals je afdeling, maar kan ook een tijdelijke samenwerking zijn voor bijvoorbeeld een project.

Lees verder
donderdag 20 mei 2021
Stoelendans
Showroom en magazijn opruiming

Het is weer tijd voor een grote schoonmaak!
Hiermee is de stoelendans weer begonnen!

Om ons assortiment up to date te houden én om in ons magazijn wat meer ruimte te creëren voor nieuwe opslag, ruimen wij een groot aantal producten op. Showroom modellen en gebruikt meubilair verkopen wij nu voor kortingen tot 80%!

Klik op onderstaande button voor een actueel en compleet overzicht in onze webshop.

stoelendans

vrijdag 2 april 2021
Köhl bureaustoelen voor thuis
30% korting op geselecteerde modellen

Er lijkt geen eind aan te komen en in er wordt al zachtjes gezegd dat thuiswerken 'here to stay' is. Maar ben je je thuiswerkplek ook zo zat? Gaat het zitten aan de keukentafel en op de keukenstoel of bank je tegen staan en krijg je last van rug, nek of schouders? Wij kunnen je helpen je werkplek beter te maken! Goed om te weten: werkgevers kunnen het verstrekken van een werkplekinrichting thuis fiscaal aantrekkelijk vergoeden via de WKR (werkkostenregeling). Zo is het inrichten van een ergonomische werkplek wat aantrekkelijker geworden. Want een slechte werkplek bevordert niet de kwaliteit van je werk!

Toon artikel
maandag 12 oktober 2020
Thuiswerkplek HomeFit©
Elegante thuiswerkplek en kast in één

Nu we meer thuiswerken is de vraag naar een meer permanente oplossing voor een goede werkplek zeker gerechtvaardigd. Helaas hebben we niet allemaal een ruimte beschikbaar. Met 105x30 cm is de HomeFit een mooie én elegante oplossing.

Bestel hem nu en ontvang een Bento Toolbox t.w.v. € 79,00 gratis!

Bekijk het filmpje bij 'lees verder...'

Lees verder
vrijdag 9 oktober 2020
Najaarsactie bureaustoelen
Be Brave - nu met € 185,00 extra korting

De Be Brave zit goed voor jong en oud door zijn uitgekiende zitting met stuit-uitsparing en iets aflopende voorzijde. daarnaast helpen de bewegende rug en innovatieve armleggers mee aan het comfort van deze bureaustoel.

Nu thuiswerken het nieuwe normaal lijkt te worden zoek je voor thuis ook een goede werkplek. Daarom bieden wij nu de Be Brave aan vanaf € 419,00, onze normale webshopprijs is € 605,00 excl. BTW

Lees verder
vrijdag 25 september 2020
Van Rietschoten start met een buitenreclame campagne in Barendrecht

In Barendrecht zijn sinds kort 8 m2 grote digitale billboards te vinden. Op deze billboards is Van Rietschoten Office Point nadrukkelijk aanwezig met digitale buitenreclame. Je kunt zomaar een aantrekkelijk aanbieding voorbij zien komen!

Lees verder
woensdag 17 juni 2020
Nog sterkere samenwerking
Door uitbreiding porfolio Vepa x Drentea

Twee van onze merken (de twee bekende meubelproducenten Vepa the furniture factory en Drentea Future Office) gaan samen verder. Ze vermenigvuldigen slagkracht, delen kennis en bundelen vakmanschap in de overtuiging dat deze samen-werking veel goeds oplevert, voor de merken, de mensen, voor ons en de markt. Samen zijn Vepa en Drentea de enige kantoormeubelproducent die het complete assortiment in Nederland, dus lokaal, produceert.

Lees verder
zondag 10 mei 2020
MFP voor € 85,00 excl. BTW
Operational lease 36 maanden

Ben je op zoek naar een betrouwbare printer, wil je weten waar je per maand aan toe bent en heb je je liquiditeit nodig voor de groei van je bedrijf? Kies dan voor operational lease.

Lees verder
woensdag 6 mei 2020
Thuiswerkplek voor € 675,00
Zit-/stabureau en bureaustoel

Thuiswerken blijft tot 1 september de mores. Richt je thuiswerkplek in tegen een acceptable prijs zonder in te leveren op kwaliteit en ergonomie. De bureaustoel en de zit-/statafel worden gemonteerd geleverd op de plek die u wenst.

Lees verder