Proefplaatsing

 

Proefplaatsing van ergonomische oplossingen

 

Bij Van Rietschoten bieden we je de kans om eerst onze bureaustoelen, zadelkrukken en andere ergonomische producten eerst uit te proberen. Dit doe je gemakkelijk op je eigen werkplek. Of je nu een thuiswerker bent, deel uitmaakt van een zakelijke omgeving zoals kantoren, zorginstellingen, grote bedrijfshallen, compacte bedrijfsruimtes, werkplaatsen, of een projectinrichting hebt, wij bieden de ideale zitoplossing op maat. Zo kom je erachter of onze producten en adviezen echt het verschil maken voor jou.

 

Waarom een proefplaatsing?

 

Niets is beter dan zelf ervaren of een product bij je past. Wij willen graag dat je helemaal tevreden bent met je keuze. Daarom mag je onze ergonomische oplossingen vrijblijvend thuis of op je werk testen. We begrijpen dat je soms snel wilt beslissen en op zoek bent naar de voordeligste optie. Echter, ons doel is om de beste match voor jou te vinden, zodat je geen spijt krijgt van je aankoop.

 

Al meer dan 100 jaar zetten we ons in om de beste te zijn. We steken veel tijd, energie en geld in het helpen van mensen zoals jij, met het vinden van de ideale ergonomische oplossing. Voor ons is het belangrijk om een lange termijn relatie op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid.

 

 

 

 

Hoe werkt het?

Je kunt onze producten zonder verplichtingen uitproberen. We zijn flexibel als het gaat om de duur van de proefperiode; meestal is een week genoeg om te voelen wat het product voor je doet. Maar als je meer tijd nodig hebt, bespreken we dat samen.

 

Voordat we beginnen met de proefplaatsing, bieden we een werkplekonderzoek aan. Dit persoonlijke onderzoek stelt ons in staat om een grondige evaluatie van je werkomgeving te maken. We kijken naar je huidige werkhouding, mogelijke verbeterpunten, en hoe onze ergonomische producten hierin kunnen bijdragen. Dit onderzoek is een cruciale stap naar een op maat gemaakte oplossing die echt werkt voor jou.

 

Als het nodig is, komen we bij je langs om het product perfect voor je in te stellen. Zo kun je onder de beste omstandigheden testen of het werkt voor jou. Voldoet het product niet aan je verwachtingen? Geen probleem, dan zoeken we samen naar een betere oplossing. Het enige wat we vragen is dat je het product in nieuwstaat terugstuurt.

 

Begin vandaag nog met een betere werkervaring

Met een geschiedenis van 100 jaar heeft Van Rietschoten bewezen een betrouwbare partner te zijn voor iedereen die op zoek is naar ergonomische oplossingen. Wij geloven in kwaliteit, uitstekende service en het bouwen aan duurzame relaties.

 

Wil je zelf de voordelen van onze ergonomische producten ervaren? Neem contact met ons op voor een proefplaatsing. Laat Van Rietschoten je helpen de perfecte oplossing voor jouw werkplek te vinden. Bezoek onze website of contacteer ons direct via info@vanrietschoten.com of bel naar +31 (0)180 - 619 744.

 

Meer nieuwsberichten