Zichtbaar én onzichtbaar vuil eenvoudig verwijderen

Reinasan Protect Surface Solutions (PSS)

Je bureaustoel wordt ook bij normaal gebruik vies. Of het nu een koffiespetter is of etenswaren, het gebeurt in een onbewaakt ogenblik dat je bureaustoel een vlekje oploopt. Bovendien wordt een stoel ook bij normaal gebruik vies van aanrakingen met de hand, doordat huidsmeer achterblijft aan bijvoorbeeld de bovenkant van de rug van je stoel.

Een bureaustoel is opgebouwd uit diverse materialen en het blijkt een lastig klusje deze goed schoon te krijgen. Daarom krijgen stoelen bijna geen of helemaal geen schoonmaakbeurt. Bij normaal gebruik op kantoor zit je gemiddeld 8 uur op je stoel, 5 dagen in de week. Bij 235 werkbare dagen per jaar, bedraagt de gemiddelde afschrijving van een bureaustoel ongeveer 1.880 werkdagen. En gedurende deze periode wordt de stoel niet schoongemaakt. Afgezien van de grote vlekken die ontstaan door koffie, thee of etenswaren natuurlijk!

PSS Easy to Clean

Door het beschermen van je nieuwe bureaustoel met PSS Easy to Clean wordt je stoel 'makkelijk schoon te maken'. Hoe we dit doen? Door middel van een protectiemiddel dat op basis van nanotechnologie wordt aangebracht wordt zichtbaar en onzichtbaar vuil actief afgebroken en kan het eenvoudig met het bijbehorende onderhoudsmiddel verwijderd worden. Wij zijn zo overtuigd van ons product dat we zelfs 5 jaar garantie geven op de werking hiervan!

PSS Hygiëne

Een stap verder dan 'Easy to Clean' is het beschermen van stoelen tegen virussen en bacteriën. De techniek is gelijk aan die van 'Easy to Clean', maar dan toegepast met een protectiemiddel dat een sterk antivirale en antibacteriële werking heeft. Bij het voorbereiden op een coronaproof kantoor kan deze oplossing zeker een bijdrage leveren om je werkomgeving klaar te maken voor 'het nieuwe normaal'. Door je nieuwe bureaustoelen te beschermen met PSS Hygiëne zijn deze 'hygiënisch schoon' en uiteraard 'easy to clean'. Wij zijn zo overtuigd van ons product dat we 3 jaar garantie geven op de werking hiervan!

VRAAG OFFERTE  DOWNLOAD FLYER  WERKING

DCS (Deep Cleaning Solutions)

Het meest geschikte moment om je bureaustoelen te beschermen is natuurlijk het moment dat je ze nieuw gaat gebruiken. Heb je bureaustoelen staan die nog niet toe zijn aan vervanging, maar wil je wel dat deze beschermd worden? Dat kan! De stoelen moeten dan eerst grondig gereinigd worden. Door het werken met biokatalysatoren worden de stoelen tot diep in de poriën gereinigd, op moleculair niveau. Dit zorgt voor een zichtbaar én meetbaar beter resultaat dan een standaard reiniging van je bureaustoel met spray of schuim.