Ergonomisch advies

Bij Van Rietschoten begrijpen we als geen ander het belang van een ergonomisch ingerichte werkplek. Of je nu thuis werkt of op kantoor, een goede houding en comfort zijn essentieel voor je welzijn en productiviteit. Daarom bieden we niet alleen persoonlijk ergonomisch advies, maar ook de middelen om je werkplek optimaal in te richten.

Persoonlijk ergonomisch advies en werkplekinrichting

Wist je dat een kleine aanpassing aan je werkplek al een wereld van verschil kan maken? Onze ergonomie specialisten komen graag persoonlijk bij je langs. Voor slechts €75 krijg je een uitgebreid advies op maat, waarbij we samen naar je werkhouding kijken en eventuele pijnklachten bespreken. Vaak is de oplossing eenvoudiger dan je denkt. Misschien is het tijd voor een nieuwe ergonomische bureaustoel van topmerken zoals Be By Bèta, Giroflex, Interstuhl, Klöber, Köhl, of Rovo. Of misschien maakt een zit/sta bureau het verschil voor jou. Onze experts adviseren je graag over de beste opties voor jouw situatie.

 

 

Een breed assortiment voor elke behoefte

Naast bureaustoelen, vind je bij ons een breed assortiment aan kantoormeubilair en -accessoires. Denk aan akoestische oplossingen die de galm in je ruimte verminderen, diverse bureaus waaronder duo, zit/sta en op maat gemaakte vaste bureaus. En voor die extra touch van comfort en ergonomie bieden we een scala aan bureaustoelaccessoires, zitkrukken, en ergonomische hulpmiddelen zoals voetsteunen en stabiliteitskussens. Ook voor de juiste verlichting bij je bureau ben je bij ons aan het juiste adres.

Ergonomisch advies bij Van Rietschoten

Wij geloven dat een gezonde werkomgeving begint bij de basis: jouw werkplek. Daarom zetten we ons in om niet alleen je werkomgeving te verbeteren maar ook je bewustzijn over het belang van ergonomie. Met onze expertise en een uitgebreid assortiment aan ergonomische producten, helpen we je graag bij het creëren van een werkplek waar je gezond, comfortabel, en productief kunt zijn.

Heb je interesse in persoonlijk ergonomisch advies of wil je meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via info@vanrietschoten.com of bel naar +31 (0)180 - 619 744. Voor slechts €75 kun je al een grote stap zetten naar een gezondere werkplek. Samen zorgen we ervoor dat je werkplek een bron van inspiratie en welzijn wordt.

 

Meer nieuwsberichten