Van Rietschoten start met een buitenreclame campagne in Barendrecht

Bij Van Rietschoten breiden we dagelijks ons assortiment uit, we vernieuwen regelmatig onze showroom met de nieuwste trends en ontwikkelen onszelf als organisatie. Dit willen we als trotse ondernemer naar onze vaste klanten graag communiceren. Daarnaast is het een uitdaging om verandering te communiceren naar buiten. Dit hebben we aangepakt!

Sinds mei 2020 heeft Van Rietschoten Office Point een nieuwe website. De nieuwe website helpt ons om ons verhaal te vertellen. Je krijgt een goed beeld van de verschillende producten en diensten die we leveren. We laten je zien hoe producten in te zetten zijn thuis en op kantoor. De nieuwe website heeft een blog en nieuws functionaliteit waarmee we de beste oplossingen en het laatste organisatie nieuws kunnen delen.

 

We hebben een nieuwe magazine gelanceerd op onze webshop. Onze e-mail nieuwsbrief heeft een nieuwe look & feel gekregen. De social media kanalen worden uitgebreid. Al deze middelen helpen ons om in contact te blijven met onze klanten en relaties.

De digitale billboards zijn voor Van Rietschoten precies het platform waar we naar zochten om te adverteren in Barendrecht. Een nieuwe digitale toepassing die past bij de innovatie van onze organisatie. Doelgericht: Welkom in Barendrecht, u kunt bij Van Rietschoten terecht voor:

 reclame gif

Meer nieuwsberichten