Mooie kasten voor een ordelijk archief

Januari is tijd om te archiveren

Het is januari en voor mij als financieel manager moet ik met ons administratieteam weer aan de slag. We ruimen het papieren archief (ondanks de digitalisering) overzichtelijk op. De lopende administratie wordt de komende maand overgezet in een archiefkast om plaats te maken voor het nieuwe jaar. 

Wij gebruiken handige roldeurkasten (makkelijk schaalbaar en budgettair vriendelijk), maar ik stoor me dagelijks aan de deuren die áltijd openstaan. En aan het eind van de dag vergeet ik ze ook nog vaak te sluiten.

Wil je een nette kast gebruiken, waarvan de deuren niet altijd openstaan? Kies dan voor een draaideurkast van Palmberg of Dencon. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mooie schuifdeurkast, maar deze blijken dan toch ook weer open te blijven staan en worden vaker gebruikt als dressoir.
De indeling van deze kasten is goed in te delen met accessoires zoals brievenvakjes, legborden of hangmappenframes. (indien gewenst natuurlijk).

De kasten van Vepa en Voortman zijn zeer bijzonder geschikt als roomdivider en akoestiekverbeteraar. Met een leuke plant erop creër je een huiselijke sfeer en een verbeterd luchtklimaat. Deze kasten zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Zelfs tot 5 ordners hoog.

De laatste tijd zie je dat 'apothekerskasten' erg in trek zijn. Deze zijn geschikt voor vele doeleinde. Als persoonlijk ladeblok, een dossierkast en als roomdivider. Zo wordt je werkplek steeds handiger én mooier!

Weet je trouwens dat we alle zaken rond archiveren zoals archiefdozen in onze webshop verkopen?

Succes met archiveren!

Meer nieuwsberichten