KÖHL bureaustoelen voor thuis

30% korting op geselecteerde modellen

Er lijkt geen eind aan te komen en er wordt al zachtjes gezegd dat thuiswerken 'here to stay' is. Maar ben je je thuiswerkplek ook zo zat? Gaat het zitten aan de keukentafel en op de keukenstoel of bank je tegen staan en krijg je last van rug, nek of schouders? Wij kunnen je helpen je werkplek beter te maken! Goed om te weten: werkgevers kunnen het verstrekken van een werkplekinrichting thuis fiscaal aantrekkelijk vergoeden via de WKR (werkkostenregeling). Zo is het inrichten van een ergonomische werkplek wat aantrekkelijker geworden. Want een slechte werkplek bevordert niet de kwaliteit van je werk!

Laten we eerlijk zijn, niet iedereen heeft een geschikte plek in huis om een werkplek in te richten. Misschien ben je wel begonnen zoals de foto hier boven. Op een keukenstoel een aan provisorische tafel. Maar het blijkt dat het beter is toch een aparte kamer te gebruiken. Mocht je geen ruimte in huis hebben, dan bevelen wij je van harte de HomeFit aan. 

Heb je in huis toch een mooie plek kunnen creëren met voldoende ruimte voor bureau, goede monitor en laptopstandaard, los toetsenbord en muis en goede koffie? Dan kan een goede bureaustoel niet ontbreken! Hiermee voorkom je rug-, nek- en schouderklachten en help je aan een goede houding achter je bureau.

Samen met onze partner Köhl bieden wij je nu 30% korting aan op de onderstaande modellen: 

Köhl Calixo 930

 

Köhl Calixo 980

 

Köhl Anteo Basic

 

Köhl Tempeo Wave

 

Van € 265,00
Voor € 185,50
excl. BTW

Van € 590,00
Voor € 413,00
excl. BTW
Van € 543,00
Voor € 380,10
excl. BTW
Van € 692,00
Voor € 484,40
excl. BTW
koop koop koop koop

 

levertermijn
5 werkdagen

 

levertermijn
5 werkdagen

 

levertermijn
5 werkdagen

 

levertermijn
5 werkdagen

 

Meer informatie vind je in de webshop of in de flyer: 

download de flyer/bestelformulier

 

 

Alle prijzen zijn geldig tot en met 31-07-2021 en excl. BTW