Corona Hygiënescherm vanaf € 79,00

In dit Corona tijdperk is natuurlijk eng dat je besmet kunt raken door het niezen en kuchen van je klanten. We hebben daarom diverse plexiglas spatschermen leverbaar.

Nieuws

Wij zijn trots op ons vak en ons bedrijf. Dit willen wij graag uitstralen. Hieronder houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vak, ons bedrijf en regio. Graag willen wij je onze opgeleverde projecten laten zien.

referenties

 

  

17
jun

Nog sterkere samenwerking
Door uitbreiding porfolio Vepa x Drentea

Twee van onze merken (de twee bekende meubelproducenten Vepa the furniture factory en Drentea Future Office) gaan samen verder. Ze vermenigvuldigen slagkracht, delen kennis en bundelen vakmanschap in de overtuiging dat deze samen-werking veel goeds oplevert, voor de merken, de mensen, voor ons en de markt. Samen zijn Vepa en Drentea de enige kantoormeubelproducent die het complete assortiment in Nederland, dus lokaal, produceert.

Lees verder

9
jun

Canon voor € 59,00 excl. BTW
Canon Pixma MFP voor thuis

Thuiswerken moet ook leuk zijn. Met deze leuke gekleurde printers van Canon ben je aardig op weg! Profiteer nu van deze mooie aanbieding. Leverbaar in zwart, wit, roze of mintgroen

Toon artikel

10
mei

MFP voor € 85,00 excl. BTW
Operational lease 36 maanden

Ben je op zoek naar een betrouwbare printer, wil je weten waar je per maand aan toe bent en heb je je liquiditeit nodig voor de groei van je bedrijf? Kies dan voor operational lease.

Lees verder