Van Rietschoten Office Concept

Een plan voor uw nieuwe kantoor voor een vaste prijs!

De veranderingen in de cultuur van kantoren, meestal veroorzaakt door nieuwe technologie, zorgen voor een revolutie in de manier waarop we samenwerken op kantoor. Meer en meer werknemers kunnen thuis werken of op elke andere plek die ze maar willen, zolang ze maar een laptop en een mobiele telefoon hebben. Dit zorgt ervoor dat de huidige kantoorruimtes effectiever gebruikt kunnen worden en beter naar de aard van de werkzaamheden kan worden gekeken. De kantoortuin kent men vaak al, maar wordt door sommigen als niet prettig ervaren. Ook dit zorgt ervoor dat we anders naar grote open ruimten gaan kijken.

Activity Based Office

Minder vaste werkplekken en meer mogelijkheden voor samenwerking en vergaderingen. En bilateraal overleg hoeft niet persé in een vergaderzaal, maar kan ook in een prettige 'treinbank', bijvoorbeeld.

Hoe meer werk er gedaan kan worden zonder vaste werkplek, hoe meer we de ruimte kunnen gebruiken voor interactieve, leuke overlegplekjes, concentratie werkplekken of chill-out zones.

Ons Van Rietschoten Office Concept helpt je inzicht te krijgen in je behoeften, zorgt ervoor dat we kosten besparen en creëert een prettige omgeving voor je werknemers. Met oog op vitaliteit en duurzaamheid. Het concept kan je naar keuze samenstellen. Onze projectinrichters hebben jaren ervaring in het maken van dit soort plannen en zoeken voortdurend naar trends. Het instapplan bestaat uit een plattegrond en een snelle schets, terwijl het meest uitgebreide plan wordt samengesteld met een binnenhuisarchitect.

De voordelen van Van Rietschoten Office Concept

- Kenniswerkers kunnen beter concentreren en worden productiever
- Meer beweging en minder zitten tijdens kenniswerk
- Meer samenwerking tussen de diverse disciplines
- Personeel dat vitaler is

Je hebt de keuze uit 4 pakketten:
Van Rietschoten Office Concept
- Budget
- Basic
- Plus
- Excellent

Vraag offerte aan