Flexibele en gepersonaliseerde werkplek met R-Go

Een goede werkplek is heel belangrijk en daarom helpen wij jou daar graag mee. Een werkplek is gemakkelijk flexibel en persoonlijk te maken, doormiddel van de juiste apparatuur en software. Denk aan in hoogte verstelbare bureaus die aangeven wanneer het tijd is om even staand te gaan werken. Werk je met een laptop? Dan hebben wij laptopstandaards voor je, zo werk je flexibel en met een goede houding! Of een ergonomisch toetsenbord met een indicator zodat je weet wanneer je een pauze moet nemen van het werk. 

 

Break Coach: 

De R-Go Break is een softwaretool die je helpt herinneren om je werk te onderbreken met pauzes. Terwijl je werkt, stuurt de R-Go Break pauzesoftware het LED-lampje op je Break muis of toetsenbord aan. Dit lampje verandert van kleur, zoals bij een stoplicht. Wanneer het licht groen wordt, betekent dit dat je gezond bezig bent. Oranje geeft aan dat het tijd is voor een korte pauze en rood geeft aan dat je te lang hebt gewerkt. Zo krijg je op een positieve manier feedback over je pauzegedrag.  

Personaliseer deze pauze door bijvoorbeeld een reminder in te stellen wanneer het tijd is voor een kopje thee, een potje tafeltennis of een ommetje in het kantoor. Daarnaast analyseert de software je werkgedrag en maakt dit zichtbaar. Dit laat zien hoe intensief je de muis en het toetsenbord gebruikt en hoe goed je de pauze adviezen opvolgt. Want, meten is weten. 

 

Zit/Sta Coach: 

Op basis van daadwerkelijk beeldschermgebruik, stuurt de Zit/ sta coach je bureau aan van zittend naar staand of een hoogte daar tussenin (voor gebruik van een stakruk of deskbike). Je kunt je pauzes persoonlijk instellen en je elektrische bureau programmeren om omhoog of omlaag te gaan naar de door jouw gekozen hoogte.   

De Zit/ sta Coach is ontwikkeld in samenwerking met meubelfabrikanten en is compatibel met Linak, Innotech en OMT-systemen (USB-aansluitkabel vereist). Van de bureaus in ons assortiment werkt deze software alleen op bureaus van de merken: Palmberg, Voortman, Vepa, Balma en Decon. Bij andere systemen geeft de Zit/ sta Coach een reminder op het beeldscherm en kun je zelf het bureau in hoogte verstellen. 

Fit Coach:

De Fit Coach biedt via een pop- up op je beeldscherm verschillende stretchoefeningen aan van fysiotherapeuten. Je kunt de Fit Coach personaliseren door het type oefeningen te selecteren. Zo kun je kiezen uit de volgende oefeningen: Balans, Nek en schouders, Benen en Houding/ ontspanning.  

Tijdens de oefeningen word je gecoacht met behulp van een filmpje, foto’s en een eenvoudige beschrijving. De Fit coach is ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en bevat meer dan 80 oefeningen. Je kunt zelf bepalen tijdens welke pauzes je de oefeningen wilt doen en hoeveel oefeningen je per pauze aangeboden wilt krijgen. 

 

 

 DOWNLOAD FLYER VRAAG OFFERTE WEBSHOP