Purchase & Click in het kort

Purchase & Click van Brother Managed Print Service is een eenvoudige en effectieve manier om uw zakelijke printbehoeften te regelen. U heeft geen omkijken meer naar uw printers, waardoor u zich volledig kunt focussen op uw eigen werkzaamheden, maar wel profiteert van zeer lage afdrukkosten en direct inzicht heeft zodat u kosten besparend kunt werken.

Via een login op de webportal kunt u precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. Daarnaast bestellen de aangesloten printers automatisch verbruiksartikelen als dit nodig is en worden deze gratis op de juiste locatie afgeleverd. Onderhoud is standaard inbegrepen in het programma en er zijn tevens mogelijkheden om de installatie te laten verzorgen.

Zo werkt het

Met 3 simpele stappen uw printkosten verlagen en uw huidige printproces verbeteren.

1. Wij zullen uw huidige printerpark en printbehoeften beoordelen en advies geven over de oplossing die het beste bij u past.

2. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden bij het implementeren van eventuele veranderingen of het installeren van de printers.

3. Tot slot zullen wij u blijven ondersteunen, zodat u altijd verzekerd bent van de beste en meest voordelige printoplossing.

 < Terug naar MPS


1. Meer inzicht en controle over de printkosten                                                                  
2. Automatisch verbruiksartikelen bestellen
3. Service inbegrepen 
4. Purchase & Click in het kort
5. De voordelen van Purchase & Click

Download de brochure | Ondersteunde apparaten

Neem contact op voor meer informatie:
0180-619744 | verkoop@vanrietschoten.com