Bureaustoel Be Proud 100

ACTIEPRIJS € 395,00

De Be Proud 100 staat in de prijslijst voor € 535,00.
Wij bieden deze stoel tot 31/12/2021 aan voor € 395,00 excl. BTW.

De Be Proud is de ultieme projectstoel voor alle organisaties. Op kantoor of thuis staat deze stoel niet vaak in de schijnwerpers, maar je mag er best trots op zijn. Degelijke kwaliteit, goede zithouding en facilitair op onderdelen vervangbaar indien noodzakelijk. 

De Be Proud 100 is de ultieme projectstoel die zich moeiteloos aanpast aan ieder interieur en aan iedere gebruiker. Voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie is deze stoel perfect in te stellen. De stoel geeft optimale steun in iedere zithouding en stimuleert daardoor dynamisch zitten. De stoel past zich aan de gebruiker aan en niet andersom!

De Be Proud wordt duurzaam geproduceerd en de gebruikte onderdelen bestaan voornamelijk uit gerecycled aluminium en gerecycled polypropyleen. De toegepaste en tevens gemakkelijk vervangbare stoffen nemen wij af van de bekende Europese marktleiders die net als wij milieu hoog in het vaandel hebben staan. De stoel nemen wij na de economische levensduur graag terug om te demonteren en alle onderdelen te recyclen of een tweede leven te kunnen geven.

De stoel is genormeerd volgens de NEN-EN-1335

- Zitting gestoffeerd in Radio kleur zwart
- Rug bespannen met Runner netbespanning zwart
- Kunststof zwart voetenkruis met zachte wielen
- 4D 32ZW armlegger

BESTEL NU IN ONZE WEBSHOP

 Andere kleuren?
Neem even contact op met onze verkoop binnendienst

VRAAG OFFERTE

Prijzen zijn:
- excl. BTW
- geldig tot 31-12-2021
- Uit voorraad leverbaar (max. 5 stuks)