Software speciaal voor de startende ondernemer

Van Rietschoten Office Point faciliteert niet alleen in 'hardware' zoals bureau's, tafels, stoelen, machines en verbruiksartikelen. Om de startende ondernemer (of de groeiende ondernemer) nog meer van dienst te zijn bieden wij software aan waarmee u uw administratie, uw sales of uw workflow beheersbaar kunt houden.

Juist een startende ondernemer zal zich primair richten op de core business en is van nature geen administratieve duizendpoot. Goede en doordachte software is gemaakt om dit probleem te tackelen. Met de kennis van (en ervaring met) SnelStart administratieve software en Mamut Software kunnen wij u goed op weg helpen. Tegelijk verkopen wij vanuit ons kantoorartikelkanaal Microsoft Office producten en licenties die uw workflow helpen beheersen.Van Rietschoten Office Point is
verkooppunt SnelStart administratieve software

Starterskorting
Elke ondernemer die binnen een jaar na oprichting gaat automatiseren met SnelStart heeft éénmalig recht op 25% starterskorting op de aanschafprijs van de SnelStart pakketten.

Hoe werkt dit dan?
De boekhouding is voor veel startende ondernemers bijzaak. Na de benodigde investeringen in uw onderneming kan de financiële ruimte voor aanschaf van administratieve software beperkt(er) zijn.
Onderzoek heeft echter uitgewezen dat ondernemingen die direct beginnen met administratieve software een grotere kans van slagen hebben. Om die reden heeft SnelStart een zogenaamde starterskorting in het leven geroepen. Gaat u binnen een jaar na oprichting automatiseren met SnelStart dan heeft u éénmalig recht op 25% starterskorting op de aanschafprijs van alle SnelStart pakketten.

Bel voor meer informatie of een demo 0180-619744


Van Rietschoten Office Point is
Mamut Introducer

Maak een goede start– Mamut Startbedrijf helpt om te slagen!

1. Maak een ondernemingsplan
Stel op eenvoudige wijze de strategie op voor je eigen bedrijf door stap voor stap je ideeën uit te schrijven in een vooropgezet ondernemingsplan.
2. Doe eigen marktonderzoek
Inbegrepen is ook een gebruiksvriendelijke module met de mogelijkheid voor het houden van enquêtes.
3. Vergroot de bekendheid
Bereik meer klanten en geïnteresseerden via een website met webshop.
4. Klantenbeheer en factureren
Registreer en administreer klanten en partners en stuur met een paar muisklikken een factuur.
5. Overzicht en controle
Volledig overzicht over alle diensten en artikelen in het artikelbeheer.

Bel voor meer informatie of een demo 0180-619744