Printers

KYOCERA’s complete portfolio van betrouwbare, hoogwaardige en milieuvriendelijke netwerklaserprinters levert een hoge resolutie output voor werkgroepen van iedere grootte.

Deze levert prachtige (kleuren)afdrukken met foto's in hoge resolutie en scherpe zwart-wit teksten en grafieken voor werkgroepen van iedere grootte. De ECOSYS printers van KYOCERA werken volgens een ‘cartridgevrije’-technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een duurzame drum en een tonervulling die garant staat voor duizenden geprinte pagina’s. Dit betekent voor u een lage total cost of ownership.

De ECOSYS printers van KYOCERA zijn uitgevoerd met een duurzame drum en een tonercartridge die samen garant staan voor duizenden geprinte pagina’s en een lage total cost of ownership.

Printkostencalculator

Wij bieden u de mogelijkheid om diverse laserprinters van Kyocera en alle gangbare concurrenten online te vergelijken op basis van dezelfde variabelen. U krijgt direct het resultaat te zien en kunt op die manier uw te verwachten Total Cost of Ownership berekenen.

Omdat er verschillende mogelijkheden bij het onderzoeken van printkosten, bieden wij u verschillende mogelijkheden om een printkostenvergelijking uit te voeren.

De mogelijkheden zijn:
U kunt op modelnaam zoeken bij 'DIRECT ZOEKEN'
U kunt op merk zoeken en het gewenste model selecteren voor de vergelijking.
U kunt op basis van de gewenste printsnelheid, type machine e.d. een geschikte machine selecteren.
U kunt uitgaande van uw huidige Kyocera printer een vergelijking maken.

Toets wanneer u het gewenste merk en model heeft gevonden op 'VERGELIJKING STARTEN'.

Ga naar de printkostencalculator

Neem contact op met uw vaste account manager voor meer informatie of bel tijdens kantooruren naar onze verkoop binnendienst op (0180) 61 97 44.

< terug naar Kyocera