Copiers en multifunctionals

Kyocera levert een complete lijn zwart-wit copiers en (kleuren)multifunctionals voor zowel laag als hoog volume. Deze betrouwbare en geavanceerde producten kunnen optioneel uitgebreid worden met print-, scan- en faxfuncties die de efficiency van uw bedrijf vergroten.

Kyocera Pro Rato Colour System (PRCS)

Van Rietschoten Office Point en Kyocera bieden u A4 kleurenprints voor maar 1,7 cent.

Aanzienlijk lagere printkosten
In een kantooromgeving worden veel verschillende documenten geprint. Dit betekent dat voor het afdrukken van het ene document meer toner gebruikt wordt dan voor het andere. Vooral bij het gebruik van kleur kunnen de verschillen groot zijn. Waarom betaalt een gebruiker dan voor iedere afdruk hetzelfde? Kyocera biedt als eerste in de markt van laserprinters kleurenafdrukprijzen aan die gebaseerd zijn op het werkelijke tonerverbruik. Een volgende stap van Van Rietschoten en KOYCERA op het gebied van klantgerichte service.

Dekkingspercentage gerelateerde afdrukprijzen
Onze nieuwe TASKalfa kleurenmultifunctionals beschikken naast de gebruikelijke zwart- en kleurenteller over drie afdruktellers die het aantal afgedrukte pagina’s met een bepaalde dekking tellen. Op basis van deze tellers brengen we de daadwerkelijk gebruikte hoeveelheid kleur in rekening.

Kosten reduceren en besparen
Hiermee bereikt u een enorme besparing op uw printkosten. Dit kan oplopen tot , afhankelijk van het aantal afdrukken, honderden tot duizenden euro’s per jaar.

Wist u dat:
- een bedrijf al snel 50.000 afdrukken per jaar maakt?
- u voor elke kleurafdruk dezelfde prijs betaalt, al verbruikt de ene afdruk veel meer kleur dan de andere?
- dit op jaarbasis ongeveer € 3.400,00 kost?
Met het Pro Rato Colour System (PRCS) van Kyocera betaalt u alleen voor de kleur die u werkelijk verbruikt. Dit levert u een forse besparing op tot wel 75%!
Dit betekent gemiddeld een jaarlijkse besparing die kan oplopen tot € 2.550,00
En: meer afdrukken is meer besparen!

Neem contact op met uw vaste account manager voor meer informatie of bel tijdens kantooruren naar onze verkoop binnendienst op (0180) 61 97 44.

< terug naar Kyocera